Mediamonttu Tmi


Vuonna 2010 perustettu Mediamonttu tarjoaa monipuolisia viestintä-, markkinointi- ja valokuvauspalveluja sekä yrityksille ja yhteisöille että yksityisille ihmisille. Kotisivujen suunnittelua ja web-hotellipalveluja Mediamonttu toteuttaa myös toiminimellä Sivuhommat.

Alun perin Muoniossa ja Luoteis-Lapin alueella toiminut yritys jatkaa toimintaansa lokakuusta 2015 alkaen Helsingissä. Palvelut ovat entiseen tapaan saatavissa kaikkialle Suomeen.

Mediatonttu

Mediatonttu itseMediamontun yrittäjä on muoniolaissyntyinen Jaakko Kangosjärvi.

Hän on suorittanut Tampereen yliopistossa toimittajatutkinnon ja työskennellyt yli 20 vuotta monenlaisissa toimituksellisissa ja visuaalisissa tehtävissä eri viestimissä. Pisimmän työrupeaman hän teki Helsingin Sanomissa, minkä lisäksi hän on vaikuttanut muiden muassa Radio 957:ssa, Z-lehdessä ja viimeksi 2012–2013 Luoteis-Lappi-lehden päätoimittajana.

Verkkopalvelujen suunnittelusta, kehittämisestä ja ylläpidosta Kangosjärvellä on yli 15 vuoden kokemus. Valokuvaajana hänellä on monivuotinen kokemus lehtikuvauksesta, ja valokuvaajan ammattitutkintoa hän suorittaa paraikaa.

Täällä olemme

Keskitä
Liikennetiedot
Pyöräillen
Siirto